Ako si vybrať revízne dvierka

  • 2020-12-20 12:19:58

Revízne dvere,ktoré a kryjú skrášlujú

Prečo musím nainštalovať revízne dvierka? Odpoveď je jednoduchá: Pomocou revíznych dvierok môžete skryť potrubia a armatúry zabudované do steny alebo stropu, ale v prípade potreby sa k nim dá ľahko pristupovať. Samozrejme, nie je to posledný bod, ktorý môžeme vyriešiť esteticky.

Aké revízne dvere si vybrať?


Plastové revízne dvierka


Prvoradým hľadiskom je vždy miesto montáže montážnych dvierok. Ak to potrebujete vo vašom dome,potom si môžeme kúpiť plastové montážne dvierka. V priemyselnom prostredí sa však môžu vyžadovať dvierka z odolnejšieho materiálu. V tomto prípade si vyberte montážne dvere z pozinkovanej ocele.


Plastové servisné dvierka sú zvyčajne vyrobené v bielej farbe, takže môžu byť inštalované kdekoľvek.My máme v ponuke aj farebné prevedenie Tento typ plastu je extrémne trvanlivý, vysokokvalitný, odolný voči poveternostným vplyvom, takže ho možno použiť ai v exteriéri


V kúpeľni do stupačky možno budete potrebovať montážny otvor. Tam sú určené,špeciálne revízne dvierka do stupačky obložitelné.. Dvere sú tiež vyrobené z kvalitného, ​​odolného hliníkového profilu osadený zeleným sádrokartónon, takže sa nemusíte starať o vlhké prostredie. Samozrejme je ideálne, ak je vzduch vo vašej domácnosti menej vlhký, pretože to môže byť príčinou veľkých škôd, ktoré sme tu napísali.


Na čo treba dávať pozor pri montáži montážnych dvierok?


Inštalácia revíznych dvierok


Revízne dvierka môžu byť osadené do steny alebo stropu, pretože tam môžu byť vedené potrubia a armatúry. Musíme vedieť, že montážne servisné dvierka slúžia nielen na zakrytie montážneho otvoru, ale aj na uľahčenie prístupu pri  údržbe.


Preto pamätajte na to, že pred inštaláciou montážnych revíznych dvierok budú dvere praktickejšie s ľavým alebo pravým otvorom. Väčšina revíznych dvierok sú  obojstranné, ale pred tým sa musíme zamyslieť, kde sa dvere budú otvárať, aby sa predišlo  nepríjemnostiam.

Najprv si odmerajte aký rozmer presne potrebujete


Revízne dvierka sú vyrábané v neuveriteľne širokej škále veľkostí. Čo je na jednej strane veľmi dobré pretože určite nájdete tú správnu, ale ak nepoznáme presný ozmer, môžeme sa stratiť vo veľkom výbere.


Pred voľbou je preto dôležité určiť presné rozmery. Ak máte správne servisné dvere pre každý aspekt, môžete ho ľahko nainštalovať lepidlom alebo maltou. Neskôr nebude čistenie predstavovať problém, pretože plastový povrch je možné udržiavať v čistote.


Dôležitým aspektom plastových revíznych dvierok je, že nemôžu byť vystavené nadmerne vysokým teplotám, pretože ich maximálna okolitá teplota je 40 ° C. Stručne povedané, servisné dvere sú veľmi užitočné, pretože:


    skryjú rúry a tvarovky

    sú estetické

    ľahko sa čistia

    jednoduchá inštalácia

    poskytuje jednoduchý prístup k údržbe

    vyrobené z odolného materiálu

     môže byť použitý v interiéri aj exteriéri

     môže byť tiež integrovaný s pravým a ľavým otvoraním

     K dispozícii v širokej škále veľkostí


Pozrite sa na naše revízne dvierka pre domáce a priemyselné použitie.


Ak máte otázky alebo si nie ste istí výberom, obráťte sa na našich kolegov, ktorí sú odborne vyškolený, napríklad pokiaľ ide o rozmery inštalačných dverí.